Raugintų kopūstų sriubos receptas

Mūsų naminis raugintų kopūstų sriubos receptas, pagamintas iš „Kielbasa“ ir „Bacon“, yra dūminis, aštrus ir nepaprastai jaukus.

Mūsų šaldytuve beveik visada yra naminių raugintų kopūstų partija, būtent taip mes suklupome į šį sriubos receptą. Ir dabar mūsų šeima iš tikrųjų negali nustoti to daryti.

Tai jauku, tikrai skanu ir sunku atsispirti grįždamas kelias sekundes. Rauginantys kopūstai prideda tik reikiamą rūgštingumo kiekį, puikiai subalansuodamas šoninės ir dešros turtingumą.

Pagrindiniai ingredientai

  • Rauginti kopūstai: Mūsų sriubos žvaigždė. Aš mėgstu fermentuotą raugintą kopūstą, kurį galite nusipirkti ar pasigaminti patys (štai mūsų raugintų kopūstų receptas). Kita galimybė yra padaryti mūsų šviežią raugintą kopūstą, kuris skonis neįtikėtinai, tačiau praleidžia fermentavimo laiką, tai reiškia, kad jūs galite jį pasigaminti ir mėgautis tą pačią dieną. Pirkdami raugintą kopūstą iš maisto prekių parduotuvės, ieškokite tradicinių variantų su klasikiniais prieskoniais, tokiais kaip kmynai.
  • Šoninė ir dešra: Konkonui aš naudoju storais pjaustytais griežinėliais ir supjausčiau jas į landonus (mažos juostelės). Dešros metu Kielbasa yra mano mėgstamiausia, tačiau bet kokia rūkyta dešra veiks.
  • Svogūnai, morkos ir česnakai: Grubiai supjaustykite svogūną ir morką, tada supjaustykite česnaką. Čia nereikia tobulumo, tai yra kaimiška sriuba.
  • Čiobrelis ir paprika: Šviežios čiobreliai suteikia daug skonio, tačiau jūs galite jį pakeisti džiovintais čiobreliais. Paprikai naudokite saldžią papriką, kad išvengtumėte papildomo dūmų ar šilumos.
  • Atsargos: Aš naudoju vištienos atsargas ar vištienos sultinį, tačiau daržovių sultinys čia veiktų puikiai.

Žemiau rasite visą receptą su matavimais.

Mano patarimai, kaip gaminti raugintus kopūstus sriubą

1 patarimas: pateikite lašinius ir dešrą. Skonio kaupimas žingsnis po žingsnio šioje sriuboje. Pradėkite virti šoninę ir dešrą, kol paruduos ir jų riebalai. Mėsą perkelkite į lėkštę, tačiau puode palikite kvapnius riebalus. Tai jūs panaudosite, kad pakeptumėte daržoves.

Gaminkite raugintų kopūstų sriubą su pagamintais lašiniais ir kielbasa riebalais, morkomis ir svogūnais.

2 patarimas: laikykite daiktus nuoširdžiai. Tai kaimiška, užpildanti sriuba, todėl nereikia smulkiai kauliukų kauliukų ar susmulkinti ingredientus. Svogūną ir morką supjaustykite į kąsnio dydžio gabalus, kurie gali atsistoti iki dešros griežinėlių.

3 patarimas: jums reikia tik greito troškimo. Mano mėgstamiausia šios raugintų kopūstų sriubos dalis yra morkos! Jie pasirodo tokie saldūs prieš sultinio rūgštumą. Kai troškinkite, ieškokite, ar morkos taps švelnios, o kai jos tai padarys, galėsite patiekti. Tai tik maždaug 15 minučių.

Prieš patiekiant virtą virvę „Kielbasa“ ir „Bacon“ atgal į raugintų kopūstų sriubąPrieš patiekiant virtą virvę „Kielbasa“ ir „Bacon“ atgal į raugintų kopūstų sriubą

Daugiau kaimiškų sriubų receptų

Rauginti kopūstai SopRauginti kopūstai Sop

Rauginti kopūstai Sop

  • Prep
  • Virkite
  • Iš viso

Šis raugintų kopūstų sriubos receptas pasirodo šiek tiek dūminis, aštrus ir rūgštus dėl raugintų kopūstų. Man patinka naudoti naminį raugintą kopūstą, tačiau parduotuvėje nupirkta tikrai gerai (tiesiog rinkitės tokį, kuris buvo pagamintas iš klasikinių skonių, pavyzdžiui, kmynų sėklų). Tai miela pati pati, su bulvėmis ar traškiu duona.

5 porcijos

Jums reikės

4 uncijos lašinių, plonai supjaustyta (113 g)

12 uncijų Kielbasa, supjaustyta ¼ colio storio (340 g)

1 vidutinis svogūnas, supjaustytas supjaustytas

2 vidutinės morkos, nuluptos ir supjaustytos supjaustytos

4 česnako skiltelės, plonai supjaustytos

½ šaukštelio saldaus paprikos

5 šviežios čiobrelių šakelės

6 puodeliai vištienos atsargų (1,4L)

2 ½ puodelio nusausino raugintą kopūstą (450 g)

¼ šaukštelio puikios jūros druskos, neprivaloma

¼ šaukštelio šviežiai maltų juodųjų pipirų

Nurodymai

    1Virkite šoninę: Padėkite didelį puodą ant vidutinės ugnies. Įpilkite lašinių ir virkite, kol riebalai pasidarys, o lašiniai paruduos ir beveik traškūs. Nuimkite šoninę su išpjaustytu šaukštu ir atidėkite, palikdami riebalus puode.

    2Ruda dešra: Įpilkite „Kielbasa“ ir virkite, kol iš visų pusių lengvai paruduos, nuo 4 iki 5 minučių. Nuimkite šaukštu šaukštu ir atidėkite su lašiniais.

    3Virkite daržoves: Į puodą įpilkite svogūno, morkos, česnako, paprikos ir čiobrelių. Virkite dažnai maišydami, kol svogūnai šiek tiek suminkštės, maždaug 3 minutes.

    4Troškinkite sriubą: Supilkite vištienos atsargas, tada įpilkite raugintų kopūstų. Išmaišykite ir paragaukite prieskonių, tada įpilkite druskos ir pipirų. Atneškite ant silpnos troškimo ir virkite, neuždengkite, kol morkos suminkštės, nuo 15 iki 20 minučių.

    5Baigti ir patiekite: Įmaišykite lašinius ir kielbasa atgal į sriubą, išmeskite čiobrelių šakeles ir pagardinkite pagal skonį. Įmeskite į dubenėlius ir mėgaukitės!

Adomo ir Joanne patarimai

  • Tarnavimas: Aš myliu tai, bet tai būtų puiku su šaukštu grietinės ir šviežių žolelių (pvz.
  • Saugojimas: Likusią sriubą laikykite hermetiškame inde šaldytuve iki 4 dienų arba užšaldykite iki 3 mėnesių. Atšildykite per naktį šaldytuve ir pakartotinai pašildykite ant vidutinės mažos ugnies ant viryklės arba naudokite mikrobangų krosnelę.
  • Išmatuoti raugintą kopūstą: Tai nebūtinai turi būti visiškai sausa; Kai kurie sūrymai yra gerai. Man patinka naudoti šaukštą ir ištraukti kopūstus, kad jį išmatuotų.
  • Čiobrelis: Man patinka susirišti savo čiobrelius šiek tiek virvele, kad vėliau ją būtų lengva pašalinti. Džiovintam čiobreliui naudokite ½ šaukštelio.
  • Pateikti mitybos faktai yra įverčiai.

Mityba vienai porcijai
Pervedimo dydis
1 iš 5 porcijų (apie 1,5 puodelio)
/
Kalorijos
330
/
Bendras riebalai
22,8 g
/
Sočiųjų riebalų
7,8 g
/
Cholesterolis
62,4 mg
/
Natris
1538,3 mg
/
Angliavandeniai
14,9 g
/
Dietinis pluoštas
3.3g
/
Bendras cukrus
4g
/
Baltymai
18,8 g


Autorius:

Joanne Gallagher


Adomas ir Joanne iš įkvėpto skonio

Mes esame Adomas ir Joanne'as, pora aistringai gaminanti maistą ir dalijamės skaniais, patikimais receptais nuo 2009 m. Mūsų tikslas? Įkvėpti jus patekti į virtuvę ir užtikrintai gaminti šviežius ir kvapnius patiekalus. Daugiau apie mus

Ankstesnis pranešimas: 12 moliūgų receptų, mes grįžtame į kiekvieną rudenį

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -