Lengvas Grahamo krekerių plutos receptas

Ši naminė „Graham Cracker“ pluta yra greitas ir lengvas bet kurio pyrago atnaujinimas. Pagaminta tik iš keturių paprastų ingredientų, jis susilieja tik per penkias minutes ir garantuoja sodrų, sviestinį skonį, kuris muša bet kurią parduotuvėje pirktą versiją.

Negalima įbauginti gamindami „Graham Cracker“ plutą nuo nulio! Mano receptas yra nepaprastai paprastas ir dar lengvesnis nei tradicinė pyrago pluta, pagaminta iš miltų. Tai universali pluta, kuri gražiai tinka įvairiems pyrago receptams, įskaitant ir keptus, ir kepinius pyragus, taip pat grietinėlės ar varškės pyragus ir net klasikinį sūrio pyragą.

Jums reikia tik „Graham Cracker“ trupinių, ištirpinto sviesto, granuliuoto cukraus ir žiupsnelio druskos. Tai viskas! Man tai patinka kai kuriems mėgstamiausiems desertams, tokiems kaip moliūgų pyragas, sūrio pyragas ir „Key Lime Pie“.

Pagrindiniai ingredientai

  • Grahamo krekeriai: Galite nusipirkti išankstinius „Graham Cracker“ trupinius, tačiau aš norėčiau juos pats šlifuoti maisto perdirbėjoje. Skonis dažnai būna geresnis, todėl lengva valdyti tekstūrą. Man patinka tokie prekės ženklai kaip „Nabisco“ ir „Annie“, tačiau jei esate už JAV ribų ir jų nerandate, virškinimo sausainiai yra puikus pakaitalas. Norėdami gauti plutos su vanilės vafliais, skaitykite mūsų bananų kremo pyragą.
  • Sviestas: Aš visada naudoju nesūdytą sviestą. Jei po ranka turite tik sūdytą sviestą, iš recepto praleiskite žiupsnelį druskos.
  • Cukrus: Nors kai kuriuose receptuose naudojamas šviesiai rudas cukrus, aš prilipu prie granuliuoto cukraus. Rudasis cukrus gali pridėti daug turtingesnį, beveik į karameles panašų skonį, kurio čia nėra būtina, nes „Graham“ krekeriai jau turi tą nuostabų skrudintą skonį. Cukrus ištirpsta į Grahamo krekerius ir sviestą, sukurdamas klijus, kurie laiko mūsų plutą kartu.
  • Druska Šiek tiek druskos daro didelę įtaką. Nors ne kiekviename recepte yra, aš neįsivaizduoju, kad padaryčiau šią plutą be žiupsnelio druskos. Tai susieja visus skonius ir tikrai daro jūsų pyrago skonį neįtikėtinu.

Žemiau rasite visą receptą su matavimais.

Mano patarimai, kaip padaryti tobulą Grahamo krekerio plutą

1 patarimas: sureguliuokite savo pyrago patiekalą. Pyrago patiekalai būna visų formų ir dydžių, todėl nenustebkite, jei jūsų „standartinis“ 9 colių patiekalas šiek tiek skiriasi nuo mano virtuvės. Šis receptas puikiai tinka daugumai 8 ir 9 colių pyrago patiekalų, taip pat 9 colių kvadratinės keptuvės. Jei naudojate 10 colių pyrago patiekalą, giliųjų patiekalų pyrago plokštelę arba 9 × 13 colių kepimo patiekalą, turėtumėte padaryti šiek tiek daugiau plutos. Geros žinios yra tai, kad šį receptą lengva padvigubinti arba perpus sumažinti. Didesniam ar gilių patiekalų pyragui rekomenduoju padauginti receptą iš 1,5.

2 patarimas: naudokite smulkiai maltus trupinius. Dėl geriausios plutos siekite smulkiai sumaltų trupinių. Lengviausias būdas tai padaryti yra su maisto kombainu. Jei neturite jo, maišytuvas veikia arba galite sudėti krekerius į uždarytą „Ziplock“ maišą ir sutraiškyti juos su riedėjimo kaiščiu. Tiesiog būtinai pritvirtinkite juos prie puikių trupinių. Pluta su didesniais trupiniais gali būti sudėtingesnė supakuoti ir, kai patiekiama, gali būti labiau linkusi subyrėti.

Kaip pasigaminti „Graham Cracker“ plutą - į „Graham Cracker“ trupinius.

3 patarimas: tvirtai paspauskite plutą. Manoma, kad naminė „Graham Cracker“ pluta turi žavų, kaimišką išvaizdą, todėl nesijaudinkite, kad ji būtų tobula. Svarbiausia yra užtikrinti, kad jis laikytųsi kartu supjaustant pyragą. Suspaudę plutą į indą, naudokite matavimo puodelio užpakalinę dalį arba rankomis, kad tvirtai ir tolygiai suspaustumėte trupinius į dugną ir į viršų keptuvės šonus. Tai padės gražiai nusistatyti, nebūdamas per tankus. Norėdami gaminti sūrio pyragą, žiūrėkite vaizdo įrašą šiame Niujorko sūrio pyrage.

Lengva Grahamo krekerio plutaLengva Grahamo krekerio pluta

Lengva Grahamo krekerio pluta

  • Prep
  • Virkite
  • Iš viso

Šis lengvas „Graham Cracker“ plutos receptas puikiai tinka standartinėms 8 ir 9 colių pyrago plokštelėms, taip pat 9 colių apvalioms spyruoklinėms formos keptuvėms ir 9 colių kvadratinėms keptuvėms.

Didesniems pyragams, pavyzdžiui, gaminamiems 10 colių pyrago plokštelėje arba 9 × 13 colių keptuvėje, naudokite 1,5 karto daugiau nei originalus receptas. (Aš įtraukiau konkrečias ingredientų sumas už tai į žemiau pateiktą patarimų skyrių.)

Padaro 1 standartinę pyrago plutą

Jums reikės

12 „Graham Cracker“ lakštų arba 1 ½ puodelio „Graham Cracker“ trupiniai (180 g)

2 šaukštai granuliuoto cukraus (24 g)

6 šaukštai ištirpinto sviesto (85 g)

Suspauskite puikią jūros druską

Nurodymai

    1Padarykite „Graham Cracker“ trupinius: „Graham“ krekerius suskaidykite į gabalus, tada įdėkite juos į virtuvės kombaino dubenį. Pulsas, kol turėsite puikių trupinių. Jei liks keli didesni gabalai, tiesiog suskaidykite juos pirštais.

    2Sumaišykite plutą: Dideliame dubenyje sumaišykite „Graham Cracker“ trupinius, cukrų ir druską. Supilkite ištirpintą sviestą ir maišykite, kol mišinys primena šlapią smėlį. Prieš judėdami, leiskite jam atvėsti iki kambario temperatūros.

    3Padarykite plutą: Supilkite trupinių mišinį į savo pyrago plokštelę arba spyruoklinę formos keptuvę. Norėdami tvirtai supakuoti mišinį į indo dugną, naudokite stiklinės dugną arba matavimo puodelį. Jei naudojate pyrago keptuvę, švelniai paspauskite plutą į šonus. Norėdami gauti sklandų, suapvalintą kraštą, naudokite šaukšto užpakalinę dalį, kad suformuotumėte kampą, kuriame susitinka šonas ir pagrindas.

    4Kepkite arba vėsinkite (neprivaloma): Norėdami išsiaiškinti, ar jūsų plutą reikia iš anksto iškepti, kepti, ar atšaldyti.

    5Kepta pluta: Kepkite įkaitintoje 350 ° (177 ° C) orkaitėje 8–10 minučių, kad būtų iš anksto iškepta pluta, arba nuo 15 iki 20 minučių, kad būtų visiškai iškepta pluta.

    6Už kepimo pyragą: Prieš pridedant įdarą, šaldykite arba užšaldykite plutą 15–20 minučių.

Adomo ir Joanne patarimai

  • Didesnė partija: Didesnėms pyrago plokštelėms ir 9 × 13 colių patiekalui naudokite 1,5x aukščiau pateiktą receptą. Naudokite 18 „Graham Cracker“ lakštų (2 1/4 puodelio arba 270 g), 3 šaukštus (36 g) cukraus ir 9 šaukštus (126 g) sviesto, taip pat gausų žiupsnelį druskos.
  • Pateikti mitybos faktai yra įverčiai.

Mityba vienai porcijai
Pervedimo dydis
1/8 recepto
/
Kalorijos
175
/
Bendras riebalai
9,9 g
/
Sočiųjų riebalų
5,4 g
/
Cholesterolis
22,9 mg
/
Natris
162,1 mg
/
Angliavandeniai
20,7 g
/
Dietinis pluoštas
1,3 g
/
Bendras cukrus
8.3g
/
Baltymai
1,4 g


Autorius:

Joanne Gallagher


Adomas ir Joanne iš įkvėpto skonio

Mes esame Adomas ir Joanne'as, pora aistringai gaminanti maistą ir dalijamės skaniais, patikimais receptais nuo 2009 m. Mūsų tikslas? Įkvėpti jus patekti į virtuvę ir užtikrintai gaminti šviežius ir kvapnius patiekalus. Daugiau apie mus

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -