Lengvas šokolado sviestinio kremo šalčio receptas

Tai yra geriausias mano šokolado sviestinio kremo šalčio receptas! Jis skonis sodrus, intensyviai šokoladinis ir ne per saldus, puikiai tinka pyragams, keksiukams ar pyragams.

Aš esu išrankus dėl šokolado šalčio, ir tiek daug yra per daug saldžių. Tai turi idealų kakavos ir cukraus balansą, sukurdamas nepriekaištingai plaktą, be galo skanų šaltį, kuris puikiai tinka prispausti ant mėgstamų pyragų ar vamzdynų ant keksiukų.

Išbandę, norėsite viskam naudoti šį šokoladinį sviestinį kremą. Norėdami pradėti, aš jį naudoju savo lengvai šokoladiniam pyragui! Norėdami gauti daugiau šalčių, aš mėgstu kreminio sūrio šaltį ant mūsų bananų pyrago!

Pagrindiniai ingredientai

  • Sviestas: Įsitikinkite, kad tai kambario temperatūroje. Puikaus sviesto kremo paslaptis yra puikus sviestas, todėl naudokitės mėgstamu prekės ženklu! Aš labiau mėgstu neriebų europietišką sviestą, pavyzdžiui, „Kerrygold“ ar „Plagra“ specialiam gydymui, tačiau pažįstami prekės ženklai, tokie kaip „Land O'Lakes“ ar „Tillamook“, yra fantastiški šiam receptui.
  • Kakavos milteliai: Norite, kad nesaldintų natūralių kakavos miltelių, tokių kaip „Ghirardelli“ ar „Guittard“, nes tai suteikia jums sodriausią gryno šokolado skonį. Olandų proceso kakavos milteliai yra puikūs, tačiau jie turės šiek tiek kitokį skonį.
  • Cukraus milteliai: Kartais vadinamas konditerių cukrumi, jo puiki, miltelinė tekstūra puikiai plaka į sviestą, kad būtų sklandi.
  • Druska ir vanilė: Nepraleiskite šių! Jie padeda išryškinti turtingą, gilų šokolado skonį.
  • Pasukos ar kremas: Tai naudosite pačiame gale, kad gautumėte tą tobulą, lengvą ir pūkuotą tekstūrą. Pasukos prideda mielą tangą, o kremas daro šaltį ypač sodriu. Nenvaligas pienas taip pat veikia, tačiau aš labai rekomenduoju vieną iš pirmųjų dviejų variantų.

Žemiau rasite visą receptą su matavimais.

Patarimai, kaip gaminti geriausią šokolado sviestinio kremo šaltį

1 patarimas: naudokite kambario temperatūros sviestą. Tai tikrai svarbu geriausiam sviestiniam kremui. Norite, kad jūsų sviestas būtų minkštas. Jei prispausite pirštu į jį, sviestas turėtų tikrai lengvai. Aš palieku savo sviestą ant prekystalio 2 valandas arba, jei man trūksta laiko, aš naudoju savo krosnies įrodymą ir ten įdedu sviestą.

2 patarimas: išplakite arba išsijuokite kakavą ir cukrų. Norėdami užkirsti kelią puriam sviestiniam kremui, ištieskite kakavą ir cukraus miltelinį cukrų. Dar geriau, jei turite puikų akių filtrą ar sifterį, naudokite jį, kad suskirstytumėte du ingredientus. Tai daro kakavą ir cukraus ariererą ir pašalina visus gabalėlius.

Šokolado sviestinio kremo recepto žingsnis: Į sviestą pridedama sijausto kakavos ir cukraus miltelių

3 patarimas: šokoladinį sviestinį kremą galite pagaminti iš anksto. Vienas iš mano mėgstamiausių dalykų apie „American Buttercream“ yra tai, kad galite jį laikyti savaitę ar daugiau savaitės ar daugiau mėnesių šaldiklyje! Atšildymas per naktį (jei sušalęs), tada palikite ant prekystalio 1–2 valandas, kad grįžtumėte į kambario temperatūrą. Paimkite savo elektrinį maišytuvą ar stovėjimo maišytuvą, tada sumuškite jį minutę ar dvi, kad sugrąžintumėte jį į savo originalią pūkuotą tekstūrą, ir jūs esate pasirengę užšaldyti pyragus, šokoladinius keksiukus, pyragus, sausainius ir dar daugiau!

Lengvas šokolado sviestinio kremo šaltisLengvas šokolado sviestinio kremo šaltis

Lengvas šokolado sviestinio kremo šaltis

  • Prep
  • Iš viso

Mano mėgstamiausias naminis šokolado sviestinio kremo šalčio receptas nėra per saldus, turi sodraus šokolado skonio, paaiškėja, kad plakta ir pūkuota, ir tai lengva! Aš mėgstu naudoti pasukų gale, kad galėtume paversti šį sviesto kremą pūkuota, plakta tekstūra, tačiau grietinėlės ar pieno kremas taip pat yra geros galimybės. Aš tai naudoju mūsų mėgstamo šokolado pyrago viršui!

Gamina 4 1/2 puodelio

Jums reikės

¾ puodelio nesaldintų kakavos miltelių (62 g)

3 ½ puodelio cukraus miltelių (420 g)

1 ¼ puodelio nesūdyto sviesto, kambario temperatūroje (283 g)

¼ šaukštelio puikios jūros druskos

½ šaukštelio vanilės ekstraktas

4 šaukštai pasukų, sunkios grietinėlės ar pieno

Nurodymai

    1Paruošti sausus ingredientus: Vidutiniame dubenyje išplakite arba susmulkinkite kakavos miltelius ir cukraus miltelius. Atidėkite tai.

    2Sumuškite sviestą: Norėdami įveikti kambario temperatūros sviestą vidutiniu greičiu 2 minutes, naudokite stovo maišytuvą su irkliniu priedu arba elektriniu rankiniu maišytuvu. Sviestas turėtų būti pastebimai lengvesnės spalvos ir kreminės. Nubraukite dubenėlio šonus ir dugną, kad įsitikintumėte, jog jis yra tolygiai sumaišytas.

    3Derinkite ingredientus: Naudodamiesi mažu greičiu, į sviestą įpilkite cukraus ir kakavos mišinio miltelinį miltelinį miltelinį šaukštą vienu metu, kol kruopščiai susimaišys.

    4Sezonas ir plakti: Kai maišytuvas vis dar veikia žemai, įpilkite druskos, vanilės ekstrakto ir 2 šaukštus pasukų. Sumaišykite vidutinio greičio greitį maždaug 30 sekundžių, tada patikrinkite konsistenciją. Užšalimas turėtų būti storas ir plinta, bet ne sloga. Jei norite minkštesnio, daugiau plakto šalčio, įpilkite likusių 2 šaukštų pasukų, vieną šaukštą vienu metu, kol pasieksite norimą konsistenciją. Dėl papildomo pūkuoto šalčio, dubenėlio šonus ir dugną nusuktos žemyn ir vėl plakite vidutinio greičio iki didelio greičio 10–15 sekundžių.

Adomo ir Joanne patarimai

  • Saugojimas: Šaldytuve laikykite šokoladinį sviestinį kremą šaldytuve iki 4 dienų arba šaldiklį iki 3 mėnesių. Šaldytuvo šaldytuve atšildytas sviestinis kremas. Kai būsite pasiruošę juo naudotis, leiskite jam maždaug valandą ar dvi sėdėti kambario temperatūroje, kad sušvelnintumėte. Tada pakartotinai plakkite rankiniu maišytuvu arba suspaudimo maišytuvu minutę ar dvi, kol jis grįš į savo lygų, pūkuotą konsistenciją.
  • Tamsesnis šaltis: Kadangi šis šaltis yra, kakavos milteliai sugers drėgmę ir taps tamsesniu šokolado rudos spalvos atspalviu. Tai taip pat skonis dar geresnis ir turtingesnis po valandos ar dviejų.
  • Pateikti mitybos faktai yra įverčiai.

Mityba vienai porcijai
Pervedimo dydis
apie 3 šaukštus
/
Kalorijos
160
/
Bendras riebalai
10G
/
Sočiųjų riebalų
6,2 g
/
Cholesterolis
25,5 mg
/
Natris
31,2 mg
/
Angliavandeniai
19.1g
/
Dietinis pluoštas
0,8 g
/
Bendras cukrus
17,3 g
/
Baltymai
0,7 g


Autorius:

Joanne Gallagher


Adomas ir Joanne iš įkvėpto skonio

Mes esame Adomas ir Joanne'as, pora aistringai gaminanti maistą ir dalijamės skaniais, patikimais receptais nuo 2009 m. Mūsų tikslas? Įkvėpti jus patekti į virtuvę ir užtikrintai gaminti šviežius ir kvapnius patiekalus. Daugiau apie mus

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -