Keptas buivolių vištienos panardinimo receptas

Šis „Buffalo Chicken Dip“ receptas yra puikus užkandis žaidimo dienai ar miniai. Kreminis, sūrus ir pakrautas susmulkinta vištiena ir aštrus buivolių padažas.

Franko karšto padažo dėka jis kepa karštai ir burbuliuoja su fondiu panašiu sūrio padažu ir tik reikiamu šilumos kiekiu. Visi, kuriuos aš tarnavau, myli!

Jei jums patinka „Buffalo Hot Wings“, šis „Buffalo Chicken Dip“ yra skirtas jums. Tai ypač gerai patiekiama su traškiomis duonomis, tvirtais krekeriais ar traškiomis daržovėmis, tokiomis kaip morkos ir salierai.

Pagrindiniai ingredientai

  • Višta: Aš paprastai pradedu nuo liekanos skrudintos vištienos ar parduotuvėje pirktos „Roisserie“ vištienos. Taip pat galite naudoti mūsų viryklės susmulkintą vištieną, lėtą viryklę susmulkintą vištieną arba brakonierių vištienos receptus.
  • Karštas padažas: Naudokite savo mėgstamą prekės ženklą. Mes mėgstame Franko raudonąjį ar krištolo karštą padažą, kad būtų galima skoniui ir švelniai šilumai. Tai taip pat naudoju gamindamas naminį buivolių padažą.
  • Sviestas ir miltai: Tai sudaro mūsų kreminio panardinimo pagrindą. Jie virsta roux, kuris sutirština pieną (panašų į kreminio mac ir sūrio gaminimą).
  • Pienas Man patinka nenugriebto pieno turtingumas, tačiau 2% yra gerai.
  • Daržovės: Norėdami pridėti skonio į panardinimą, virkite smulkiai supjaustytą svogūną, morką ir salierą svieste su maltu česnaku.
  • Sūris: Sklandai, kreminiam panardinimui, naudokite kreminio sūrio ir molty sūrio, tokio kaip baltas čederis, Monterey lizdas, ar pipirų lizdas, mišinį, kad šiek tiek papildomos šilumos.

Žemiau rasite visą receptą su matavimais.

Kaip padaryti geriausią buivolių vištienos panardinimą

1 patarimas: padarykite kreminę pagrindą. Šio kritimo pagrindas prasideda kaip klasikinis makaronas ir sūris. Virkite svogūną ir salierą svieste iki minkštos, tada maišykite česnaką ir miltus. Virkite, kol miltai pasidarys lengvai auksiniai, tada išplakite piene, kol jie sutirštės į sklandų „Béchamel“ padažą.

Gamindamas kreminį buivolių panardinimo pagrindą

2 patarimas: padarykite jį sūriu. Dėl kremiškiausios tekstūros įmaišykite šiek tiek grietinėlės sūrio. Stabilizatoriai padeda panardinimui išlikti šilkiniams ir lygiems (kaip ir mūsų Queso recepte). Tada pridėkite susmulkintą sūrį skoniui. Aš myliu baltąjį čederį, bet „Pepper Jack“ prideda gražų smūgį.

3 patarimas: padarykite jį buivolių stiliaus. Norėdami tai pakeisti iš kreminio padažo į buivolių panardinimą, įmaišykite gausų kiekį karšto padažo. Galite pridėti pagal šį skonį, todėl galite padaryti jį taip aštrų, kaip norite. Kai esate patenkintas skoniu, įmaišykite vištieną.

Pridedant Franko raudonąPridedant Franko raudoną

4 patarimas: kepkite! Perkelkite lašą į kepimo indą, ant viršaus pabarstykite papildomą sūrį ir kepkite, kol karšta ir burbuliuojama. Tai trunka tik kelias minutes, ir tai, kad gooey, auksinis viršus daro didelę įtaką.

Pridedama sūrio į „Buffalo Chicken Dip“ viršūnęPridedama sūrio į „Buffalo Chicken Dip“ viršūnę

Daugiau buivolių vištienos receptų

Buffalo vištienos panardinimasBuffalo vištienos panardinimas

Keptas buivolių vištienos panardinimas

  • Prep
  • Virkite
  • Iš viso

Šį buivolių vištienos panardinimo receptą lengva pagaminti ir tobulai patiekiama su traškiomis salierų lazdelėmis ir traškiu duona. Mums patinka naudoti „Frank's Redhot“ originalą, nes jis pilnas skonio, nebūdamas per daug aštrus, tačiau drąsiai naudokite mėgstamą karštą padažą. Tiesiog paragaukite, kaip jūs einate, nes kai kurie prekės ženklai įpakuoja šiek tiek daugiau šilumos.

Šis panardinimas yra toks pat geras su vištiena ar be jos. Mes tai padarėme abiem būdais, ir tai visada yra hitas.

8 porcijos

Jums reikės

2 puodeliai virti, susmulkinti vištiena, žiūrėkite patarimus

2 puodeliai nenugriebto pieno

4 šaukštai nesūdyto sviesto

1 puodelis smulkiai supjaustytas svogūnas (1 terpė)

½ puodelio smulkiai supjaustytų salierų (1 kotelis)

2 česnako skiltelės, susmulkinti

4 šaukštai universalių miltų

3 uncijos grietinėlės sūris, blokinio stiliaus

8 uncijos aštrių baltųjų čedarų, šiurkščiai tarkuotų, apie 2 puodelius

Dash Worcestershire padažas

5 šaukštai Franko „Redhot Original“ ar daugiau skonio

Salierų lazdelės ir (arba) traški duona, skirta patiekti

Nurodymai

    1Pašildykite pieną: Įkaitinkite pieną vidutiniame puode ant vidutinės ugnies, kol jis tik pradės troškinti. Išjunkite šilumą ir atidėkite. Taip pat galite jį pašildyti mikrobangų krosnelėje.

    2Virkite daržoves: Sviestą ištirpinkite dideliame, sunkiai dugno puode ant vidutinės ugnies. Įpilkite svogūno, salierų ir ¼ šaukštelio druskos. Virkite, retkarčiais maišydami, kol suminkštės, maždaug 5 minutes.

    3Padaryk „Roux“: Įmaišykite česnaką ir miltus. Virkite nuolat plakdami, kol miltai pasidarys lengvai auksiniai, maždaug 2–3 minutes. Nuimkite nuo ugnies.

    4Įpilkite pieno: Lėtai šveiskite šiltame piene po truputį vienu metu, plakdami iki vientisos masės. Grąžinkite keptuvę į vidutinę ugnį ir virkite, nuolat plakdami, kol padažas pakankamai sutirštės, kad šaukšto užpakalinė dalis būtų maždaug 2 minutes.

    5Pridėkite sūrio: Nuimkite nuo ugnies. Įmaišykite grietinėlės sūrį ir visa, išskyrus mažą saują čederio, kol ištirps ir lygi.

    6Įpilkite karšto padažo ir vištienos: Įpilkite Vorčesteršyro padažo ir 5 šaukštus karšto padažo. Paragaukite ir prireikus sureguliuokite prieskonį ir druską. Įmaišykite susmulkintą vištieną.

    7Broilas ir patiekite: Padėkite stotelę 6 coliais nuo broilerio ir įkaitinkite broilerį iki aukšto. Nukreipkite į 2 ketvirčių kepimo indą ir ant viršaus pabarstykite likusį sūrį. Padėkite indą ant folijos išklotos kepimo skardos ir kepkite, kol burbuliuos ir lengvai paruduos, maždaug 2–3 minutes. Patiekite karštai su salierų lazdelėmis arba traškios duonos griežinėliais.

Adomo ir Joanne patarimai

  • Padaryti į priekį: Tai galite paruošti iki 3 dienų. Vykdykite mūsų receptų nurodymus, bet neužkerkite. Laikykite šaldytuve uždengtą panardinimą, kol bus paruoštas patiekti. Švelniai pašildykite panardinimą į puodą ant vidutinės mažos ugnies, kol kruopščiai pašildys. Įpilkite į kepimo indą, įpilkite papildomo sūrio ant viršaus ir kepkite, kol viršuje burbuliuoja ir sūris pradės ruduoti.
  • Žemiau pateikiami mitybos faktai yra įverčiai.

Mityba vienai porcijai
Kalorijos
291
/
Baltymai
16 g
/
Angliavandeniai
8 g
/
Dietinis pluoštas
1 g
/
Bendras cukrus
4 g
/
Bendras riebalai
21 g
/
Sočiųjų riebalų
12 g
/
Cholesterolis
89 mg
/
Natris
315 mg


Autorius:

Adomas Gallagheris


Adomas ir Joanne iš įkvėpto skonio

Mes esame Adomas ir Joanne'as, pora aistringai gaminanti maistą ir dalijamės skaniais, patikimais receptais nuo 2009 m. Mūsų tikslas? Įkvėpti jus patekti į virtuvę ir užtikrintai gaminti šviežius ir kvapnius patiekalus. Daugiau apie mus

Nuoroda į informacijos šaltinį

Draugai: - Marketingo paslaugos - Teisinės konsultacijos - Skaidrių skenavimas - Fotofilmų kūrimas - Karščiausios naujienos - Ultragarsinis tyrimas - Saulius Narbutas - Įvaizdžio kūrimas - Veidoskaita - Nuotekų valymo įrenginiai -  Padelio treniruotės - Pranešimai spaudai -